Hot spot

Τρέχουσα θέση> Κεντρική σελίδα> Hot spot

Ειδοποίηση παύσης διακομιστή για το ελληνικό "Legend Online"

Χρόνος δημοσίευσης: 2022-11-07

Ειδοποίηση παύσης διακομιστή για το ελληνικό "Legend Online"

Αγαπητοί παίκτες,

 

Ευχαριστούμε για τη συνεχή σας υποστήριξη και αγάπη σας για το ελληνικό "Legend Online". Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω της μείωσης του αριθμού των παικτών και το αυξανόμενο κόστος λειτουργίας του παιχνιδιού, το ελληνικό "Legend Online" θα διακοπεί στις 25 Νοεμβρίου 2022 στις 12:00 π.μ. (UTC+2). Η διαδικασία παύσης του διακομιστή θα είναι η ακόλουθη,

 

1Στις 12:00 π.μ. (UTC+2) στις 11 Νοεμβρίου 2022, η συμπληρωματική υπηρεσία θα παύσει και οι καινούριοι παίκτες δεν θα μπορούν να καταχωρήσουν τους χαρακτήρες του παιχνιδιού τους, ενώ οι υπάρχοντες παίκτες θα μπορούν να συνδεθούν κανονικά στο παιχνίδι, χωρίς όμως να κάνουν χρήση των συμπληρωματικών υπηρεσιών.

2Στις 12:00 π.μ. (UTC+2) στις 25 Νοεμβρίου 2022, θα διακοπεί επίσημα η λειτουργία του παιχνιδιού, όλοι οι διακομιστές θα κλείσουν και όλες οι υπηρεσίες πελατών θα παύσουν. Μετά την παύση των δραστηριοτήτων του διακομιστή, οι παίκτες δεν θα μπορούν να συνδεθούν στο παιχνίδι και θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα λογαριασμού και χαρακτήρων στο παιχνίδι.

 

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους παίκτες που στήριξαν το ελληνικό "Legend Online" κατά τη διάρκεια των ετών, δημιουργήσαμε ένα πακέτο παροχών.

1、 Στην εκστρατεία που ξεκινά στις 19 ΝοεμβρίουΑμέτρητες δραστηριότητες παροχών εντός του παιχνιδιού για περάσουμε υπέροχα μαζί.

1Τριπλασιάστε τον αριθμό των ανταμοιβών χρυσού ραβδιού

2Νέες μόδες online στο πλαίσιο της εκδήλωσης Golden Tree και αύξηση του αριθμού των μόδων

2Οι παίκτες του ελληνικού "Legend Online" που δημιουργούν ένα χαρακτήρα στο διαδικτυακό παιχνίδι Naruto Online πριν τις 25 Νοεμβρίου 2022 μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών του Naruto Online για να λάβουν ένα ειδικό πακέτο παροχών. Naruto Online: https://naruto.oasgames.com/en/

 

Μοιραζόμαστε τα ίδια δυνατά συναισθήματα για το  ελληνικό "Legend Online" όπως εσείςκαι έχουμε περάσει αμέτρητες όμορφες στιγμές μαζί σας. Η διαρκής σας υποστήριξη ήταν πάντα το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς! Η υπομονή και η κατανόηση σας θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας! Η ομάδα της λειτουργίας και ανάπτυξης του παιχνιδιού στέλνει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της σε όλους τους πιστούς παίκτεςκαι ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλεί η διακοπή της λειτουργίας!

 

Η ομάδα του ελληνικού "Legend Online”