νέα

Τρέχουσα θέση> Κεντρική σελίδα> νέα

Καινούργιο σύστημα!Ο πόλεμος των θεών πλησιάζει!

Χρόνος δημοσίευσης: 2015-06-23

Ο 【Πόλεμος των θεών】 είναι ένα σύστημα δραστηριοτήτων μεταξύ ατόμων που ανήκουν στο ίδιο επάγγελμα,διαζωνική αναμέτρηση ενός παίκτη με τη συνοδεία των στρατιωτών του. Οι παίκτες άνω του επιπέδου 50 μπορούν να συμμετέχουν,όχι μόνο μπορούν να λάβουν πλούσια βραβεία,επίσης μπορούν να φανερώσουν την δύναμή τους!

Χρόνος έναρξης

1、Ο πόλεμος των θεών και οι δραστηριότητές του ανοίγουν σε ακαθόριστο χρόνο.  

2、Ο πόλεμος των θεών χωρίζεται στους αγώνες (προκριματικοί και τελικός),στα προγνωστικά και το κατάστημα δόξας.  

3、Ο αγώνας πραγματοποιείται σε 3 μέρες,ο χρόνος των προκριματικών ξεκινάει την επόμενη Τρίτη (23/6) στις 19:55-21:05,ο χρόνος του τελικού ξεκινάει την επόμενη Πέμπτη (25/6) στις 19:55-21:00.  

4、Ο χρόνος των προγνωστικών ξεκινάει από την λήξη των προκριματικών μέχρι πριν τον χρόνο έναρξης του τελικού.  


Όροι συμμετοχής  

1、Όροι συμμετοχής στους προκριματικούς: χαρακτήρας από το επίπεδο 50 και άνω,χωρίς όριο μαχητικότητας.   

2、Όροι συμμετοχής στα προγνωστικά: χαρακτήρας από το επίπεδο 35 και άνω. 

3、Όροι συμμετοχής στον τελικό: μετά την λήξη των προκριματικών,οι πόντοι του κάθε επαγγέλματος θα κατατάξουν τους 100 πρώτους,συνολικά 300 άτομα.  


Περιγραφή gameplay  

1、Προκριματικοί   


1、Στην οθόνη ταιριάσματος κάντε ελεύθερα ταίριασμα για να ξεκινήσετε μάχη.  

2、Σύστημα αυτόματου ταιριάσματος προκριματικών.  

3、Κάθε φορά που γίνεται ταίριασμα παικτών του ίδιου επαγγέλματος,το ταίριασμα γίνεται ανάλογα με το πόσο κοντά βρίσκονται οι πόντοι των παικτών,ακόμα και αν οι πόντοι είναι όμοιοι,το ταίριασμα γίνεται σε τυχαία σειρά.  

4、Ο κάθε παίκτης μπορεί να κάνει 15 φορές ταίριασμα  

5、Η κάθε μάχη διαρκεί το πολύ δυόμιση λεπτά  

6、Μετά από κάθε μάχη γίνεται άθροισμα πόντων  


2、Προγνωστικά  


1、Μετά την λήξη των προκριματικών,οι 100 πρώτοι παίκτες που προκύπτουν από τους πόντους του κάθε επαγγέλματος(με την μεγαλύτερη μαχητικότητα) θα είναι τα άτομα που μπορείτε να κάνετε προγνωστικά(δηλ. τα άτομα συμμετοχής στον τελικό).  

2、Όλοι οι παίκτες επιπέδου 35 και άνω μπορούν να κάνουν προγνωστικά.  

3、Τα προγνωστικά γίνονται επιλέγοντας τους τρεις πρώτους παίκτες του συγκεκριμένου επαγγέλματος.  



3、Τελικός  


1、Ο τελικός του πολέμου των θεών συνολικά πραγματοποιείται σε 10 γύρους με την σειρά ατόμων,ο κάθε γύρος διαρκεί 3 λεπτά,μισό λεπτό ο χρόνος προετοιμασίας,2,5 λεπτά ο χρόνος μάχης,ο κάθε γύρος μάχης ξεκινάει σε καθορισμένο χρόνο.   

2、Ο τελικός γίνεται με την σειρά ατόμων και πραγματοποιείται σε πολλούς γύρους. 


3、Πριν κάθε γύρο,όλοι οι παίκτες ανάλογα με τον αριθμό φορών νικών κατατάσσονται σε φθίνουσα σειρά (στην αρχή είναι 0),ακόμα και αν είναι όμοιος ο αριθμός φορών νικών,η κατάταξη γίνεται σε τυχαία σειρά.      

4、Μετά την κατάταξη γίνεται ταίριασμα σε ζευγάρια μεταξύ των παικτών που βρίσκονται κοντά στην λίστα,γίνεται μάχη ενός παίκτη.   

5、Ο νικητής του αγώνα,αριθμός φορών νικών+1,ο ηττημένος δεν υφίσταται αλλαγές.  

6、Ανάλογα με την κατάταξη των νικών μάχης της λίστας,γίνεται ξανά ταίριασμα σε ζευγάρια των παικτών που βρίσκονται κοντά στην λίστα,γίνεται μάχη ενός παίκτη.   

7、Η διαδικασία γίνεται 10 φορές,δηλ. ο κάθε παίκτης αφού ολοκληρώσει μάχη 10 γύρων,τότε και ο πόλεμος των θεών θα λήξει. 



4、Βραβεία προκριματικών  


1、Όλοι λαμβάνουν πόντους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της μάχης,όσο προχωράτε στον αγώνα,τόσο περισσότερα είναι τα βραβεία πόντων.   

2、Μετά την λήξη των προκριματικών,ανάλογα με τους πόντους διαφέρει και η ποσότητα των βραβείων κρυστάλλων δόξας 

3、Λαμβάνετε κρυστάλλους δόξας από τους προκριματικούς,τα προγνωστικά και τον τελικό,οι κρύσταλλοι δόξας μπορούν να ανταλλαχθούν με κάθε είδους αντικείμενα στο κατάστημα δόξας.   



5、Βραβεία προγνωστικών  


1、Οι παίκτες με σωστά προγνωστικά λαμβάνουν βραβεία:  

  Ανάλογα με το ποσοστό των δαπανών απολαμβάνετε κρυστάλλους δόξας,το ανώτερο όριο είναι η δαπάνη του 20πλάσιου αριθμού κρυστάλλων,το κατώτερο όριο είναι η δαπάνη του 1,5πλάσιου αριθμού κρυστάλλων(τα βραβεία είναι όλα κρύσταλλοι δόξας).   

2、Οι παίκτες με λανθασμένα προγνωστικά λαμβάνουν βραβεία:   

  Λανθασμένα προγνωστικά:επιστροφή των κρυστάλλων δόξας,ποσότητα=αριθμός δαπάνης διαμαντιών.    



6、Βραβεία τελικού  

Ανάλογα με την κατάταξη ονομάτων προκύπτουν τα βραβεία:μπορείτε να λάβετε εκπληκτική ίππευση,απίθανο τίτλο,κρυστάλλους δόξας και άλλα πολύτιμα βραβεία.    

7、Κατάστημα δόξας   

Αντικείμενα καταστήματος δόξας:πακέτο θρυλικών λίθων επιπέδου 70,κάρτες πύρινης σκιάς,λίθους ρούνων υψηλού επιπέδου και άλλα.Οι κρύσταλλοι δόξας μπορούν να ανταλλαχθούν στο κατάστημα με πολύτιμα αντικείμενα.   

8、Αύξηση οφέλους πολέμου των θεών  


Ανάλογα με το όνομα του παίκτη της υψηλότερης θέσης της κατάταξης του πολέμου των θεών στον συγκεκριμένο διακομιστή,μπορεί να γίνει αύξηση εμπειρίας σε όλους τους διακομιστές που θα διαρκεί για ορισμένο χρόνο.  


9、Φιλική υπενθύμιση:   


1、Οι κρύσταλλοι δόξας 3 μέρες μετά την λήξη του πολέμου των θεών θα μηδενιστούν.  

2、Σε όλους τους αγώνες του πολέμου των θεών,οι ιερές σφραγίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.Ανάλογα με το όνομα του παίκτη της υψηλότερης θέσης της κατάταξης του πολέμου των θεών στον συγκεκριμένο διακομιστή,μπορεί να λάβει αύξηση οφέλους buff.