νέα

Τρέχουσα θέση> Κεντρική σελίδα> νέα

Version Updating Notice

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-12-02

Ανακοίνωση ενημέρωσης της έκδοσης του《Legend Online》 στις 3/12


Αγαπητοί παίκτες,

Το 《Legend Online》στις 3/12/2014,στις 04:00-06:00 τα ξημερώματα θα πραγματοποιήσει προσωρινή διακοπή όλων των διακομιστών για ενημέρωση της έκδοσης,ο χρόνος συντήρησης υπολογίζεται περίπου 2 ώρες.Παρακαλούμε οι παίκτες να λάβουν υπόψη την ώρα παιχνιδιού και να το μεταφέρουν στους άλλους παίκτες.Ο χρόνος διαθεσιμότητας των serverθα ανακοινωθεί σύμφωνα με την ροή της κατάστασης πρωτύτερα ή καθυστερημένα. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας ζητούμε συγγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία!


Χρόνος συντήρησης:3/12/2014 στις 04:00-06:00 τα ξημερώματα

Εύρος συντήρησης:Όλοι οι server(S1/S2/S3/S4)

Περιεχόμενα ανανεωμένης έκδοσης:

1. Αύξηση ιδιαίτερων χαρακτηριστικών στρατιωτών,μπορείτε να κάνετε τους στρατιώτες να έχουν ισχυρότερη επίθεση και άμυνα.

2. Άνοιγμα συστήματος πολέμου των ταγμάτων,οι παίκτες μπορούν να συγκρίνουν την δύναμή τους και να γίνουν πραγματικά ισχυροί!

3. Άνοιγμα εκστρατειών ενός και πολλών παικτών επιπέδων 60-70,περισσότερο περιεχόμενο,περισσότερα βραβεία,περισσότερη διασκέδαση!

4. Αύξηση εξοπλισμού επιπέδου 60,θέλετε να γίνετε ο πιο τρανός;Θέλετε να γίνετε ο πιο καταξιωμένος ηγέτης;

5. Αύξηση σετ ενδυμασίας αναμετρήσεων επιπέδου 55,ο πιο αποτελεσματικός εξοπλισμός για αναμετρήσεις μεταξύ παικτών,για να βγείτε νικητής πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά!

6. Αύξηση συστήματος συγκέντρωσης ψυχής για ευκολότερη απόκτηση μαχητικού πνεύματος!

7. Αύξηση συστήματος φτερών!Καινούργιες περιοχές,καινούργοι ορίζοντες,όπως οι επικοί εξοπλισμοί,μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστη δύναμη!Με την μεγάλη αύξηση των ιδιοτήτων μπορείτε να ηγηθείτε μεγάλης στρατιάς!

8. Επιδιόρθωση μέρος των BUG του παιχνιδιού


Επιπλέον,οι δραστηριότητες του Δεκεμβρίου θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικές,αμέτρητα πλούσια δώρα και δραστηριότητες σας περιμένουν!


Η ομάδα του 《Legend Online》

2/12/2014