Για προχωρ.

Αναμέτρηση πολλών ατόμων.

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Αναμέτρηση πολλών ατόμων

Στην “αρένα” του εσωτερικού της πόλης μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε άλλους παίκτες και να συμμετάσχετε σε αναμέτρηση πολλών ατόμων.

Αφού μπείτε στην αρένα πολλών ατόμων, μπορείτε να κάνετε προβολή του δωματίου μάχης που έχει δημιουργηθεί, πατήστε στο όνομα του δωματίου και θα μπορέσετε να μπείτε.


Πατήστε το πλήκτρο “αναζήτηση” και θα μπορέσετε μέσω της εισαγωγής ID δωματίου να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο για να κάνετε μάχη.

Πατήστε το πλήκτρο “δημιουργία” και θα μπορέσετε ως ιδιοκτήτης να ανοίξετε ένα καινούργιο δωμάτιο μάχης.


Στο δωμάτιο που έχει δημιουργηθεί,ο ιδιοκτήτης μπορεί να προσκαλέσει μέλη του τάγματος, τους φίλους του ή τους παίκτες που παρευρίσκονται στην μεγάλη αίθουσα και να μπουν στο δωμάτιο,τα μέλη στο ίδιο δωμάτιο θεωρούνται ομάδα συμμετέχοντων.Αφού πατήστε στο πλήκτρο έναρξη,το σύστημα θα πραγματοποιήσει ταίριασμα των μελών του δωματίου, το ταίριασμα με τον κατάλληλο εχθρό σημαίνει έναρξη μάχης.


Μετά την νίκη του στην μάχη, ο παίκτης θα αποκτήσει άνιση ποσότητα “μεταλλίων” ως βραβεία, αφού συλλέξετε συγκεκριμένη ποσότητα μεταλλίων μπορείτε να τα ανταλλάξετε στο “κατάστημα αναμετρήσεων” με μωβ χρώματος εξοπλισμό με ιδιαίτερες ιδιότητες για το κάθε επάγγελμα και βιβλία εμπειρίας, μοναδικά φίλτρα και άλλα εργαλεία.