Για προχωρ.

Αφεντικό πίστας

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Αφεντικό πίστας

Κάθε μέρα σε συγκεκριμένη ώρα ο παίκτης μπορεί να αναμετρηθεί με το αφεντικό της πίστας,σε διαφορετικές ώρες θα εμφανίζονται διαφορετικά αφεντικά.

Στην εκστρατεία αυτή κάθε παίκτης μάχεται μόνος του εναντίον του αφεντικού της πίστας. Αν ο παίκτης πεθάνει στην εκστρατεία θα αναστηθεί αυτόματα στην αρχή της εκστρατείας μετά από συγκεκριμένο χρόνο.


Στο διάστημα της μάχης με το αφεντικό της πίστας θα εμφανιστεί το σύνολο των τραυμάτων των πρώτων 10 στην κατάταξη.Αφού το αφεντικό της πίστας πεθάνει,η εκστρατεία θα κλείσει και όλοι οι παίκτες θα διαγραφούν. Ο παίκτης που θα δώσει την χαριστική βολή στο αφεντικό της πίστας θα κερδίσει πρόσθετα βραβεία,οι τρεις παίκτες με το μέγιστο σύνολο πληγμάτων και όσοι προκάλεσαν σύνολο πληγμάτων άνω του 1% το αφεντικό της πίστας θα λάβουν επίσης διάφορα βραβεία.

Είσοδος στο αφεντικό της πίστας

Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει εικονίδιο “αφεντικό της πίστας”,μόλις το πατήσετε θα εμφανιστεί λίστα με την εικόνα του αφεντικού της πίστας, το όνομά του, το επίπεδό του και ο χρόνος εμφάνισής του.


Τριάντα λεπτά πριν το άνοιγμα του αρχηγού της πίστας, κάθε πέντε λεπτά θα γίνεται υπενθύμιση στους παίκτες.Μόλις το αφεντικό της πίστας ανοίξει το εικονίδιο θα αρχίσει να  αναβοσβήνει,ενώ θα εμφανιστεί το κουμπί “είσοδος”,πατώντας το μπαίνετε κατευθείαν στην μάχη.


Μάχη αφεντικού της πίστας

Ο παίκτης μπαίνοντας στην εκστρατεία θα εμφανιστεί τυχαία σε ένα σημείο,ενώ το αφεντικό του κόσμου θα κινείται στο κέντρο μιας μικρής περιοχής.Όσοι παίκτες συμμετάσχουν θα βρίσκονται στην ίδια εκστρατεία αλλά ο ανώτατος αριθμός παικτών δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 30 παίκτες ταυτόχρονα.


Μόλις ο παίκτης πλησιάσει το αφεντικό της πίστας,θα εισέλθει αυτόματα στην μάχη.Κάθε παίκτης θα εισέλθει ξεχωριστά στην μάχη.Αν ο παίκτης πεθάνει στην μάχη θα επιστρέψει πάλι στην αφετηρία και θα βίσκεται σε κατάσταση θανάτου,ενώ στην οθόνη θα εμφανιστεί αντίστροφη μέτρηση.Ο παίκτης όσο είναι νεκρός δεν μπορεί να επιτεθεί στο αφεντικό της πίστας αλλά μπορεί δαπανώντας διαμάντια να αναστηθεί αμέσως.


Ο παίκτης αν ηττηθεί δεν θα χάσει στρατιώτες ή αίμα,επιπλέον,με το πέρας κάθε μάχης, ο παίκτης θα λάβει “χρυσό”και“μαχητικό πνεύμα”ως βραβεία,δεν θα λάβει βραβεία εμπειρίας.


Όταν το αφεντικό του κόσμου πεθάνει,η μάχη λήγει και οι παίκτες θα βρεθούν εκτός δραστηριότητας πίσω στο εσωτερικό της πόλης,ενώ η πύλη του αφεντικού της πίστας θα κλείσει.Αν ο χρόνος λήξει και το αφεντικό της πίστας είναι ακόμα ζωντανό,τότε η δραστηριότητα πάλι λήγει και οι παίκτες επιστρέφουν στο εσωτερικό της πόλης.


Βραβεία αφεντικού κόσμου

Ο παίκτης που θα δώσει την χαριστική βολή στο αφεντικό του κόσμου θα λάβει βραβείο φόνευσης,οι τρείς παίκτες με το μεγαλύτερο σύνολο πληγμάτων θα λάβουν βραβεία πλήγματος και οι παίκτες που προκάλεσαν τραυματισμούς στο αφεντικό του κόσμου άνω του 1% συνολικά θα λάβουν βραβείο παρηγοριάς.Το βραβείο φόνευσης μπορεί να ληφθεί παράλληλα με άλλα βραβεία.Τα βραβεία θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.