Για προχωρ.

Στρατηγική μάγου για αρχηγό Πίστας

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Στρατηγική μάγου για αρχηγό Πίστας


Νομίζω ότι κάθε μάγος του Legend Online όταν βρίσκεται στο αφεντικό της πίστας θέλει να καταφέρει όσον το δυνατόν περισσότερα κτυπήματα στο αφεντικό,επόμένως απαιτείται περισσότερο μαχητικό πνεύμα και χρυσός. Θα μοιραστώ εδώ την εμπειρία μου και μερικές συμβουλές, ελπίζω να βοηθήσω όλους τους μάγους του παιχνιδιού.Φυσικά, όταν μπλοκάρεις τον αρχηγό είναι απαραίτητη γρήγορη σύνδεση για να μην μπλοκάρει το παιχνίδι. Η συνήθης παράταξη που χρησιμοποιώ είναι ο ήρωας μπροστά από τους στρατιώτες, καθώς ο ήρωας μπορεί να ανταπεξέλθει στα χτυπήματα( εκτός από το μεγάλο).Αν ο ήρωας δεν το καταφέρνει τότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε δώρα χρυσού για να αυξήσετε το όφελος.

Στο πρώτο χτύπημα,όταν αρχίζει η δραστηριότητα του αφεντικού της πίστας ή μετά από ανάσταση του παίκτη η εικόνα θα μαυρίσει, εκείνη τη στιγμή πατήστε τις φλόγες( επειδή τα πλήκτρα συντόμευσης μου είναι 1 για κεραυνό και 2 για φλόγες, παρακάτω θα τα εκφράζω ως εξής) και QTE. Αμέσως μετά ο αρχηγός θα σας ρίξει το πρώτο χτύπημα.

Στο δεύτερο χτύπημα μην πατήσετε κάποια ικανότητα, ο ήρωας θα ρίξει από μόνος του μια πύρινη σφαίρα,εκείνη την στιγμή πατήστε γρήγορα την ικανότητα 1,έτσι μετά την πύρινη σφαίρα θα ρίξει συνεχόμενα και κεραυνό.Αυτό είναι το πιο απλό κόλπο ενάντια στον αρχηγό,οι παίκτες που δεν το πετυχαίνουν χρειάζονται λίγη παραπάνω εξάσκηση.

Το τρίτο χτύπημα είναι ίδιο με το δεύτερο, μόλις εμφανιστεί η πύρινη σφαίρα πατήστε την ικανότητα

1.Στο τέταρτο χτύπημα προσοχή!Μόλις ολοκληρώσετε το τρίτο χτύπημα και δεχτείτε το χτύπημα του αρχηγού, πατήστε ταυτόχρονα τις φλόγες και το QTE ( από την εμπειρία μου,στις 11 το πρωί ενάντια στον λύκο μόλις ο κεραυνός εμφανιστεί δίπλα σας, το μεσημέρι ενάντια στο στο σκουλήκι τη στιγμή που χαμηλώσει το κεφάλι του και το βράδυ ενάντια στον δράκο μόλις λάμψει η κοιλιά του).Μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων χτυπημάτων, το τέταρτο είναι το πιο κρίσιμο και το πιο δύσκολο, πολλοί παίκτες καταφέρνουν τα πρώτα και κολλάνε στο τελευταίο. Όταν ολοκληρώσετε τα τέσσερα αυτά χτυπήματα με επιτυχία,σύνεχίστε επαναλαμβάνοντας τα χτυπήματα ένα και δύο.Μετά ο αρχηγός καταφέρει το μεγάλο χτύπημα στον ήρωα και τους στρατιώτες.


Σημείωση: το παραπάνω κείμενο είναι προσωπική άποψη του παίκτη, δεν αντανακλά επίσημη θέση της εταιρείας