στρατηγ. παιχνι

Πολεμιστής

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-08-11

 


Πολεμιστής

Μαχητής που διαθέτει ανδρεία και μεγάλη ικανότητα επίθεσης,ήταν ανέκαθεν η κύρια δύναμη κρούσης.Αφότου εξέπεσαν οι θεοί,οι μαχητές που λάτρευαν τον θεό του πολέμου βυθίστηκαν στο χάος.Όταν οι δαίμονες εισέβαλαν και οι προσευχές δεν εισακούονταν οι πολεμιστές των ανθρώπων βρέθηκαν σε πλήρη απελπισία.


Τότε εμφανίστηκε ξαφνικά ο μέγας ιερός ξιφομάχος Άκροντας και με την σπάθα του σκότωνε τους δαίμονες της φωτιάς και αναπτέρωσε τις ελπίδες των υπόδουλων ανθρώπων και δημιούργησε νέους ατρόμητους πολεμιστές.Μετά από αυτό, αναρίθμητοι άνθρωποι άρχισαν να μαθαίνουν την αξεπέραστη τέχνη της ξιφομαχίας.


Εξειδικευμένοι στην μάχη εκ του συστάδην και ικανότατοι στην φυσική επίθεση,κάνουν κάθε αντίπαλο να τρέμει από τον φόβο του. Με την σπάθα ανά χείρας σαν πανάλαφρο πούπουλο,είτε πρόκειται για άμυνα ή για επίθεση,είναι πάντοτε αποτελεσματικοί. Είτε βρίσκονται στη φωτιά ηφαιστείου είτε στο πολικό ψύχος,οι σκληραγωγημένοι πολεμιστές πάντα 

εκπλήσσουν με την σιδερένια θέλησή τους, την σωματική τους διάπλαση και την δύναμη του σπαθιού τους στην μάχη και είναι η πηγή της πίστης των ανθρώπων στην νίκη.Όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάποτε θα φτάσει η μέρα που όλοι οι δαίμονες θα πέσουν από το σπαθί τους.

 

                                           

Πολεμίστρια

Γυναίκα με ευθύ χαρακτήρα και αδάμαστη θέληση,ενέπνεε πάντοτε το σεβασμό στους πολεμιστές της χώρας.Μετά την εισβολή των δαιμόνων,η κάποτε ήσυχη χώρα κυλίστηκε στο χάος και απειλήθηκε από τον πόλεμο με το κακό.


Τότε εμφανίστηκε η τρανή θεά Φουνισίγια με το δυνατό ένστικτο ξιφομαχίας,χρησιμοποιώντας την ουράνια σοφία της έκανε πολλές βελτιώσεις στα ξίφη αφαιρώντας τα μέρη που δεν ταίριαζαν στις γυναίκες.Εφηύρε νέα στυλ ξιφομαχίας ειδικά για γυναίκες, δυνάμωσε χέρια τους και τους έμαθε όλες τις τεχνικές.


Εξειδικευμένες στην μάχη εκ του συστάδην και χειριζόμενες την σπάθα για γυναίκες,ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα υπολείπονται κατ’ελάχιστο των ανδρών.Κατά τον πόλεμο με το κακό συνήθισαν σταδιακά στην χρήση της σπάθας και της πανοπλίας και συγκρούονται με γενναιότητα με κάθε μοχθηρή δύναμη.Κινούνται ταχύτατα στην μάχη,και με την δύναμή τους αποκρούουν πολλές επιθέσεις των εχθρών και υπερασπίζονται την ειρήνη της αυτοκρατορίας Γιάλαμαν.