στρατηγ. παιχνι

Τοξότης

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-08-11

 

Τοξότης

Έχουν οξύτατη αντίληψη και ασυνήθιστα γρήγορη αντίδραση,ήταν ανέκαθεν οι πιο επιδέξιοι κυνηγοί της χώρας.Μετά την εισβολή των δαιμόνων,η κακοδαιμονία σκέπασε σε μια στιγμή ολόκληρο τον κόσμο και αναρίθμητες ζωές χάθηκαν στην μάχη.


Τότε εμφανίστηκε ο μεγαλοπρεπής θεός της ελευθερίας Κάλας και αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον ιερό ξιφομάχο Άκροντα για να τιμωρήσει εκείνους που κίνησαν άγριο πόλεμο εναντίον των ανθρώπων της αυτοκρατορίας Γιάλαμαν.Ο Κάλας διέπρεψε και ξεπέρασε όλους τους τοξότες στην τέχνη του τόξου.Επίσης ήταν άριστος τόσο στα μεμονωμένα όσο και στα συνεχόμενα χτυπήματα και εξίσου καλός είτε πρόκειται για έναν στόχο ή για πολλούς.


Εξειδικευμένοι στις μακρινές βολές,άριστοι στην παρατήρηση του στόχου、βάλλουν με ακρίβεια ξοδεύοντας την ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη.Προτιμούν την χρήση βαλίστρας και ξεκινούν πρώτοι την μάχη.Ένας ικανός τοξότης μπορεί να πλήξει στιγμιαία πολλούς εχθρούς.Είναι όπως ακριβώς τους φαντάζονται οι πολλοί:αν στοχεύσουν μία φορά τον αντίπαλο δεν χρειάζεται να στοχεύσουν δεύτερη φορά.

Τοξότρια

Τοξότριες που διαθέτουν ένστικτο και ασυνήθιστη γρηγοράδα και ήταν ανέκαθεν ζωτικό στοιχείο των στρατευμάτων της χώρας.Η πτώση των θεών και η εισβολή των δαιμόνων έφερε καταστροφική αλλαγή στην αυτοκρατορία Γιάλαμαν.


Τότε εμφανίστηκε η θαυμαστή κυνηγός Οσίλη και έδωσε ξανά ελπίδα στην ερειπωμένη χώρα.Επίσης έγινε αρχηγός ικανότατων τοξοτριών και κρατώντας βαλίστρα έλαβε  μέρος στις αιματηρές μάχες χωρίς να υπολείπεται καθόλου των ανδρών.


Εξειδικευμένες στις μακρινές βολές και με ασύλληπτα αντανακλαστικά,κατέχουν πλεονεκτική θέση στην μάχη,και στην κρίσιμη στιγμή,όταν ο εχθρικός ξιφομάχος σύρει το ξίφος,με ένα φονικό πλήγμα αφαιρούν κάθε δυνατότητα αντίδρασης στον αντίπαλο.Είναι απαραίτητο μέλος σε μια ομάδα για μάχη εξ αποστάσεως.