Χαρακτ.συστήμ

Σύστημα σάρωσης

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Σύστημα σάρωσης


Σάρωση εκστρατείας ενός ατόμου

Στο Legend Online, η μάχη σε εκστρατείες και οι συγκρούσεις στον λαβύρινθο του κάτω κόσμου είναι πράγματα που πρέπει να κάνει ο ήρωας καθημερινά, επειδή εκτός από το ότι μπορεί να αναβαθμίσει την εμπειρία που χρειάζεται, επιπλέον μπορεί να αποκτήσει βραβεία που πέφτουν από τις εκστρατείες.

Ωστόσο, όσο ανεβαίνει το επίπεδο, τόσο περισσότερες εκστρατείες προκύπτουν,εξαιτίας των απαιτήσεων των αποστολών,ή του εξοπλισμού, χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια και χρόνο για να ανανεώσουμε τον κύκλο των εκστρατειών. Έτσι, για να εξοικονομήσουμε χρόνο, χρειαζόμαστε επειγόντως μια συντόμευση, ένα σύντομο τρόπο για να περνούμε την πίστα γρήγορα.

1、Ο παίκτης κατά την είσοδό του σε εκστρατεία ενός ατόμου, επιλέγει την εκστρατεία στην οποία έχει αναμετρηθεί, στην οθόνη αντίστοιχα εμφανίζονται δύο πλήκτρα “είσοδος” ή “σάρωση" 

2、Η σάρωση θα δαπανήσει ορισμένη σωματική δύναμη, κάθε φορά που γίνεται σάρωση θα δαπανηθεί ορισμένος χρόνος, μπορείτε να δαπανήσετε διαμάντια για επιτάγχυνση καθώς επίσης μπορείτε να κάνετε ακύρωση.

3、Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση, θα εμφανιστούν στην οθόνη κάθε είδους οφέλη που έχετε αποκτήσει από την τρέχουσα σάρωση.

4、Κατά την διαδικασία σάρωσης, ο παίκτης μπορεί να πραγματοποιήσει συνομιλία, αλλά δεν μπορεί να ανοίξει καμία άλλη οθόνη.

5、Όλη η διαδικασία σάρωσης υπολογίζεται επίσης στις αποστολές εξόντωσης τεράτων ή στις αποστολές τερματισμού εκστρατειών.Σάρωση λαβυρίνθου

Για περισσότερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου, στην έκδοση V1.4του Legend Online προστέθηκε η νέα ικανότητα σάρωσης λαβυρίνθου.

1、Η σάρωση λαβυρίνθου θα προεπιλέξει το προηγούμενο από το υψηλότερο επίπεδο που έχετε φτάσει εώς τώρα, επίσης μπορείτε δια χειρός να εισάγετε τον αριθμό του επιπέδου που θέλετε να κάνετε σάρωση, όταν ξεκινήσετε την σάρωση θα καταναλωθεί ορισμένος χρυσός, στα μέσα της διαδικασίας μπορείτε να επιλέξετε ακύρωση σάρωσης. 

2、Κάθε επίπεδο σάρωσης θα καταναλώσει ορισμένο χρόνο, μπορείτε να δαπανήσετε διαμάντια για επιτάγχυνση, επίσης μπορείτε να κάνετε ακύρωση.

3、Όταν η σάρωση ολοκληρωθεί, μπορείτε να επιλέξετε “ολοκλήρωση σάρωσης” για να βγείτε από το σύστημα σάρωσης.

4、Τα οφέλη της σάρωσης ισοδυναμούν με τα οφέλη εμπειρίας που αποκτήσατε από το κάθε επίπεδο καθώς και τα σεντούκια ανά 5