Χαρακτ.συστήμ

Σύστημα ενδυμασίας

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12


Το σύστημα ενδυμασίας είναι ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πέρα από το σύστημα εξοπλισμού, δεν επηρεάζει το διαθέσιμο σύστημα εξοπλισμού, κάθε ενδυμασία διαθέτει τις δικές της ιδιότητες και μορφές, για αυτό ο εξοπλισμός ενδυμασίας όχι μόνο μπορεί να σας αυξήσει την ιδιότητα οργής στην αρχή της μάχης, η εξωτερική σας εμφάνιση μπορεί επίσης να γίνει το κέντρο της προσοχής όλων, μια πολύ ελκυστική ενδυμασία, αξίζει να την αποκτήσετε!

QQ图片20140828161351.jpg

【Λαμπερή ενδυμασία】

Κάθε είδους λαμπερή ενδυμασία χωρίζεται σε καπέλα, ενδύματα, όπλα και φτερά. Ο παίκτης μπορεί σύμφωνα με την επιλογή του να κάνει ελεύθερα συνδιασμούς ενδυμασίας.

Σε αυτές τις ενδυμασίες, τα καπέλα, τα ενδύματα και τα φτερά χρησιμοποιούνται κοινώς από όλα τα επαγγέλματα, ενώ τα όπλα αντίστοιχα σε κάθε επάγγελμα είναι διαφορετικά.


【Ιδιότητες ενδυμασίας】

Προς το παρόν μόνο τα φτερά μπορούν να αυξήσουν όλες τις ιδιότητες, ενώ τα καπέλα, τα ενδύματα και τα όπλα όλα έχουν σχέση με την οργή στην αρχή της μάχης, φορώντας ενδυμασία μπορεί να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα αύξησης της οργής στην αρχή της μάχης.


【Σύνθεση ενδυμασίας】Η σύνθεση ενδυμασίας μπορεί να πραγματοποιήσει σύνθεση δύο ενδυμασιών του ίδιου μέλους σώματος, με την σύνθεση υπάρχουν πιθανότητες αύξησης επιπέδου, μετά την αύξηση επιπέδου θα αυξηθούν οι ιδιότητες ενδυμασίας, επιπλέον μετά την σύνθεση θα δημιουργηθούν σε τυχαία σειρά νέες μορφές, υπάρχουν πιθανότητες να αποκτήσετε σπάνιες ενδυμασίες. 

QQ图片20140828161508.jpg

Αλλαγή ενδυμασίας: Μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή ενδυμασίας κοινού μέλους σώματος, μετά την αλλαγή, ο αριθμός επιπέδου και οι ιδιότητες των δύο ενδυμασιών εναλλάσονται. 

QQ图片20140828161526.jpg

【Πνεύμα ενδυμασίας】: Το πνεύμα ενδυμασίας είναι ένα νέο εργαλείο,που μπορεί κατά την σύνθεση ενδυμασίας να αντικαταστήσει μία επιπέδου 1 ενδυμασία και να κάνει σύνθεση,παράγεται σε ορισμένα συστήματα μέσα στο παιχνίδι και αποκτάται σε δραστηριότητες.