Εξοπλ.ηρώων

Σύνθεση εξοπλισμού

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Σύνθεση εξοπλισμού


1、Ο παίκτης μπορεί στο “οπλοποιείο” να διαμορφώσει τον εξοπλισμό.  


2、Ο παίκτης μπορεί, μέσω του συστήματος σύνθεσης, να πραγματοποιήσει σύνθεση σε ορισμένα αντικείμενα


3、Όταν ο παίκτης αποκτάει ένα συγκεκριμένο υλικό, μπορεί επίσης στο οπλοποιείο να διαμορφώσει εξαιρετικό εξοπλισμό με εκπληκτικές ιδιότητες.


4、Η σύνθεση χωρίζεται σε 4 κατηγορίες, ο εξοπλισμός, οι πολύτιμοι λίθοι,τα εργαλεία αφού αποκτήσουν τα απαραίτητα υλικά θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν σύνθεση.

(A)、Η σύνθεση εξοπλισμού στο οπλοποιείο είναι PVE ενδυμασία, η ενδυμασία χωρίζεται στα επίπεδα 20,30,40,50 και 60.

(B)、Όταν γίνεται σύνθεση ενδυμασίας, χρειάζεται να αποκτήσετε ιδιαίτερα υλικά για να συνθέσετε εξαιρετική ενδυμασία. Τα υλικά σύνθεσης περιλαμβάνουν λίθους μαγικών κρυστάλλων και υλικά ειδικά για εξοπλισμό.  

(C)、Λίθοι μαγικών κρυστάλλων: Οι λίθοι μαγικών κρυστάλλων είναι σημαντικά υλικά για την σύνθεση εξαιρετικής ενδυμασίας, σύμφωνα με το διαφορετικό επίπεδο της σύνθεσης ενδυμασίας, το επίπεδο των “λίθων μαγικών κρυστάλλων” που απαιτείται είναι επίσης διαφορετικό. Οι λίθοι μαγικών κρυστάλλων μπορούν να αποκτηθούν από τα απομεινάρια εκστρατειών, το γύρισμα κάρτας και την αγορά τους στην αγορά. 

(D)、Ειδικά υλικά εξοπλισμού: ονομάζονται επίσης μωβ θραύσματα ενδυμασίας, η κάθε ενδυμασία του κάθε αντίστοιχου επιπέδου διαθέτει ειδικά υλικά.  


5、Ο επικός εξοπλισμός πραγματοποιεί σύνθεση στην “άνοδο επιπέδου” του οπλοποιείου.  

(A)、Η άνοδος επιπέδου στο οπλοποιείο είναι το μέρος σύνθεσης του επικού εξοπλισμού, η επική ενδυμασία χωρίζεται στα επίπεδα 40,50,60 και 70, πρέπει μέσω των υλικών εξοπλισμού του αντίστοιχου επιπέδου να πραγματοποιήσει την σύνθεση.   

(B)、Η μωβ ενδυμασία του αντίστοιχου επιπέδου, τα πορτοκαλί θραύσματα ενδυμασίας του αντίστοιχου επιπέδου, οι θρυλικοί λίθοι του αντίστοιχου επιπέδου

(C)、Πώς να αποκτήσετε τα υλικά 

a、Μωβ εξοπλισμός 

Ο παίκτης μπορεί να μετατρέψει την μωβ ενδυμασία που διαθέτει σε επικό εξοπλισμό. 

Ο μωβ εξοπλισμός μπορεί επίσης να συνθεθεί μέσω της σύνθεσης εξοπλισμού στο οπλοποιείο, απαιτούνται θραύσματα εξοπλισμού αντίστοιχου επιπέδου και μερικοί λίθοι μαγικών κρυστάλλων αντίστοιχου επιπέδου, ώστε να γίνει σύνθεση μωβ εξοπλισμού. 

b、Πορτοκαλί θραύσματα ενδυμασίας

Τα πορτοκαλί θραύσματα είναι τα ειδικά υλικά της σύνθεσης επικού εξοπλισμού, ο κάθε εξοπλισμός της επικής ενδυμασίας αντιστοιχεί σε ένα ειδικό θραύσμα, τα πορτοκαλί θραύσματα εξοπλισμού μπορούν επίσης να ανταλλαχθούν στο κατάστημα λαβυρίνθου, τα πορτοκαλί θραύσματα κοσμημάτων μπορούν να εξαργυρωθούν στο κατάστημα λαβυρίνθου. 

c、“Θρυλικοί λίθοι”  

Για να κάνετε σύνθεση των ευρείας χρήσεως υλικών αντίστοιχου επιπέδου επικού εξοπλισμού, μπορείτε να τα αποκτήσετε από τα απομεινάρια εκστρατείας πολλών ατόμων αντίστοιχου επιπέδου του ήρωα.