Εξοπλ.ηρώων

Προέλευση εξοπλισμού

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Προέλευση εξοπλισμού  


Ποιότητα εξοπλισμού:

Η ποιότητα εξοπλισμού από την χαμηλότερη μέχρι την μεγαλύτερη χωρίζεται σε 5 χρώματα, όπως λευκό, πράσινο, μπλε, μωβ και πορτοκαλί.


Τρόποι απόκτησης:

1、Διασκορπισμένος εξοπλισμός: μπορείτε, με τα απομεινάρια που πέφτουν από τις εκστρατείες και τα τέρατα των εκστρατειών, καθώς και το γύρισμα κάρτας, να αποκτήσετε διασκορπισμένο εξοπλισμό διαφορετικού επιπέδου και διαφορετικής ποιότητας:    


2、Σετ εξοπλισμού: Τα σετ χωρίζονται σε σετ PVP και σετ PVE: 

A)Το σετ εξοπλισμού PVP χρειάζεται, με την απόκτηση μεταλλείων στις αναμετρήσεις και στους πολέμους, να ανταλλαχτεί με σετ εξοπλισμού PVP αντίστοιχου επιπέδου στο κατάστημα αναμετρήσεων: 

B)Το σετ εξοπλισμού PVE χρειάζεται, μέσα από τις μάχες εκστρατειών και τα απομεινάρια μαχών σε εκστρατείες της πύλης των ηρώων, να συλλέξει θραύσματα λίθων μαγικών κρυστάλλων και εξοπλισμό αντίστοιχου επιπέδου. Όταν συλλεχτούν όλα αυτά, μπορεί να γίνει σύνθεση σετ εξοπλισμού στο μέρος “σύνθεση” του οπλοποιείου.   


3、Σετ κοσμημάτων: μπορείτε, με τα απομεινάρια στον λαβύρινθο του κάτω κόσμου ή με τα κλειδιά λαβυρίνθου που αποκτούνται στον λαβύρινθο του κάτω κόσμου, να πραγματοποιήσετε ανταλλαγή στο κατάστημα λαβυρίνθου.      


4、Επικός εξοπλισμός: για να αποκτηθεί χρειάζεται σύνθεση υλικών εξοπλισμού του τρέχοντος επιπέδου.  

A:Τα υλικά περιλαμβάνουν: μωβ χρώματος σετ εξοπλισμός αντίστοιχου επιπέδου, θραύσματα πορτοκαλί εξοπλισμού αντίστοιχου επιπέδου και θρυλικούς λίθους αντίστοιχου επιπέδου, μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύνθεσή τους στην “άνοδο επιπέδου” του οπλοποιείου.   

B:Τα πορτοκαλί θραύσματα είναι τα ειδικά υλικά για την σύνθεση επικού εξοπλισμού, ο κάθε εξοπλισμός του επικού σετ εξοπλισμού αντιστοιχεί σε ένα αποκλειστικό θραύσμα, τα πορτοκαλί θραύσματα εξοπλισμού μπορούν να ανταλλαχθούν στο κατάστημα αναμετρήσεων, τα πορτοκαλί θραύσματα κοσμημάτων μπορούν να εξαργυρωθούν στο κατάστημα λαβυρίνθου. 

C:Οι θρυλικοί λίθοι είναι τα κοινής χρήσεως υλικά για την σύνθεση επικού εξοπλισμού αντίστοιχου επιπέδου, μπορούν να πέσουν από εκστρατείες πολλών ατόμων αντίστοιχου επιπέδου ήρωα.