Για αρχάρ.

Παρουσίαση επαγγελμάτων

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

 Παρουσίαση επαγγελμάτων

Α.png


Πολεμιστής
Μαχητής που διαθέτει ανδρεία και μεγάλη ικανότητα επίθεσηςήταν ανέκαθεν η κύρια δύναμη κρούσης.Αφότου εξέπεσαν οι θεοίοι μαχητές που λάτρευαν τον θεό του πολέμου βυθίστηκαν στο χάος.Όταν οι δαίμονες εισέβαλαν και οι προσευχές δεν εισακούονταν οι πολεμιστές των ανθρώπων βρέθηκαν σε πλήρη απελπισία.


Τότε εμφανίστηκε ξαφνικά ο μέγας ιερός ξιφομάχος Άκροντας και με την σπάθα του σκότωνε τους δαίμονες της φωτιάς και αναπτέρωσε τις ελπίδες των υπόδουλων ανθρώπων και δημιούργησε νέους ατρόμητους πολεμιστές.Μετά από αυτό, αναρίθμητοι άνθρωποι άρχισαν να μαθαίνουν την αξεπέραστη τέχνη της ξιφομαχίας.

Εξειδικευμένοι στην μάχη εκ του συστάδην και ικανότατοι στην φυσική επίθεση,κάνουν κάθε αντίπαλο να τρέμει από τον φόβο του. Με την σπάθα ανά χείρας σαν πανάλαφρο πούπουλο,είτε πρόκειται για άμυνα ή για επίθεση,είναι πάντοτε αποτελεσματική. Είτε βρίσκονται στη φωτιά ηφαιστείου είτε στο πολικό ψύχος,οι σκληραγωγημένοι πολεμιστές πάντα εκπλήσσουν με την σιδερένια θέλησή τους, την σωματική τους διάπλαση και την δύναμη του σπαθιού τους στην μάχη και είναι η πηγή της πίστης των ανθρώπων στην νίκη.Όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάποτε θα φτάσει η μέρα που όλοι οι δαίμονες θα πέσουν από το σπαθί τους.

b.jpg                                             

Πολεμίστρια

Γυναίκα με ευθύ χαρακτήρα και αδάμαστη θέληση,ενέπνεε πάντοτε το σεβασμό στους πολεμιστές της χώρας.Μετά την εισβολή των δαιμόνων,η κάποτε ήσυχη χώρα κυλίστηκε στο χάος και απειλήθηκε από τον πόλεμο με το κακό.

Τότε εμφανίστηκε η τρανή θεά Φουνισίγια με το δυνατό ένστικτο ξιφομαχίας,χρησιμοποιώντας την ουράνια σοφία της έκανε πολλές βελτιώσεις στα ξίφη αφαιρώντας τα μέρη που δεν ταίριαζαν στις γυναίκες.Εφηύρε νέα στυλ ξιφομαχίας ειδικά για γυναίκες, δυνάμωσε χέρια τους και τους έμαθε όλες τις τεχνικές.

Εξειδικευμένες στην μάχη εκ του συστάδην και χειριζόμενες την σπάθα για γυναίκες,ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα υπολείπονται κατ’ελάχιστο των ανδρών.Κατά τον πόλεμο με το κακό συνήθισαν σταδιακά στην χρήση της σπάθας και της πανοπλίας και συγκρούονται με γενναιότητα με κάθε μοχθηρή δύναμη.Κινούνται ταχύτατα στην μάχη,και με την δύναμή τους αποκρούουν πολλές επιθέσεις των εχθρών και υπερασπίζονται την ειρήνη της αυτοκρατορίας Γιάλαμαν.

c.jpg


Μάγος

Είναι άνθρωποι με μεγάλες πνευματικές δυνάμεις και αποτελούν το σύμβολο σοφίας της Γαίας.Όταν οι θεοί εξέπεσαν και οι θεότητες της μαγείας εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος,η ισορροπία των στοιχείων στην χώρα διαταράχτηκε και με την εισβολή των λεγεώνων της αβύσσου ο έλεγχος χάθηκε εντελώς και όλα έγιναν ρευστά.

Εκείνη την στιγμή,αντιπροσωπεύοντας τον θεό της μαγείας Νιλολάδη,αναδύθηκε μια ομάδα ανθρώπων μεγάλης σοφίας και απέκρουσε την δύναμη του ερέβους χρησιμοποιώντας μαγεία και αποκατέστησε την τάξη των στοιχείων της φύσης.

Εξειδικευμένοι στην μάχη εξ αποστάσεως και με κύρια μαγικά την κραυγή του κεραυνού και την πύρινη λαίλαπα,όσοι κι αν είναι οι εχθροί, χάρη στον έλεγχο επί των στοιχείων της φύσης γίνονται στάχτες.Εκτός από τις δυνάμεις καταστροφής,κατέχουν τα μυστικά της ίασης και μπορούν να απελευθερώνουν την δύναμη της θεϊκής μαγείας για να θεραπεύσουν τους τραυματίες του στρατεύματος.Διαθέτοντας έναν ικανό μάγο,η μαχητικότητα του στρατεύματος αυξάνεται ασύγκριτα.

d.jpg


Μάγισσα
Οι γυναίκες που έχουν αυξημένη αίσθηση των στοιχείων της φύσης,έχουν γίνει συνώνυμο με τα μυστήρια της χώρας.Όσο μεγάλωνε η φλόγα του πολέμου,αμέτρητα πλάσματα το ένα μετά το άλλο έβρισκαν τραγικό θάνατο και η ήδη αδύναμη ισορροπία των στοιχείων κατέρρευσε εντελώς.

Η μητέρα των απόκρυφων στοιχείων Νίγια ξύπνησε μέσα στο σκοτάδι και εμπνεόμενη από την κατάρρευση των στοιχείων, απέκτησε τον έλεγχο της τρομερής δύναμης του ελέγχου της φύσης.Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτά αλλά αφιερώθηκε πλήρως στην μελέτη και δημιούργησε τέλειες τεχνικές ελέγχου των στοιχείων.

Εξειδικευμένες στην μάχη εξ αποστάσεως,οι γυναίκες που έχουν αυξημένη αίσθηση των στοιχείων της φύσης,την εποχή που αναλώθηκε στις φλόγες του πολέμου,έγιναν στο μεγαλύτερο μέρος του θαυμαστές μάγισσες.Μαζί με άλλους ήρωες,πήραν μέρος στις αιματηρές μάχες και έγιναν χαρακτήρες πολλών θρύλων.Τις περισσότερες φορές,οι μάγισσες στέκονται στα μετόπισθεν και γιατρεύουν τα τραύματα διατηρώντας το αξιόμαχο του στρατεύματος.Δεν πρέπει παρόλα αυτά να υποτιμηθεί η τρομερή τους δύναμη,μόλις τελειώσουν με την υποστήριξη των συμπολεμιστών,και στραφούν στον έλεγχο των στοιχείων,η τρομακτική τους δύναμη προκαλεί σε όλους τον τρόμο.

e.jpg 

Τοξότης

Έχουν οξύτατη αντίληψη και ασυνήθιστα γρήγορη αντίδραση,ήταν ανέκαθεν οι πιο επιδέξιοι κυνηγοί της χώρας.Μετά την εισβολή των δαιμόνων,η κακοδαιμονία σκέπασε σε μια στιγμή ολόκληρο τον κόσμο και αναρίθμητες ζωές χάθηκαν στην μάχη.

Τότε εμφανίστηκε ο μεγαλοπρεπής θεός της ελευθερίας Κάλας και αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον ιερό ξιφομάχο Άκροντα για να τιμωρήσει εκείνους που κίνησαν άγριο πόλεμο εναντίον των ανθρώπων της αυτοκρατορίας Γιάλαμαν.Ο Κάλας διέπρεψε και ξεπέρασε όλους τους τοξότες στην τέχνη του τόξου.Επίσης ήταν άριστος τόσο στα μεμονωμένα όσο και στα συνεχόμενα χτυπήματα και εξίσου καλός είτε πρόκειται για έναν στόχο ή για πολλούς.

Εξειδικευμένοι στις μακρινές βολές,άριστοι στην παρατήρηση του στόχου、βάλλουν με ακρίβεια ξοδεύοντας την ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη.Προτιμούν την χρήση βαλίστρας και ξεκινούν πρώτοι την μάχη.Ένας ικανός τοξότης μπορεί να πλήξει στιγμιαία πολλούς εχθρούς.Είναι όπως ακριβώς τους φαντάζονται οι πολλοί:αν στοχεύσουν μία φορά τον αντίπαλο δεν χρειάζεται να στοχεύσουν δεύτερη φορά.

f.jpg


Τοξότρια

Τοξότριες που διαθέτουν ένστικτο και ασυνήθιστη γρηγοράδα και ήταν ανέκαθεν ζωτικό στοιχείο των στρατευμάτων της χώρας.Η πτώση των θεών και η εισβολή των δαιμόνων έφερε καταστροφική αλλαγή στην αυτοκρατορία Γιάλαμαν.

Τότε εμφανίστηκε η θαυμαστή κυνηγός Οσίλη και έδωσε ξανά ελπίδα στην ερειπωμένη χώρα.Επίσης έγινε αρχηγός ικανότατων τοξοτριών και κρατώντας βαλίστρα έλαβε  μέρος στις αιματηρές μάχες χωρίς να υπολείπεται καθόλου των ανδρών.

Εξειδικευμένες στις μακρινές βολές και με ασύλληπτα αντανακλαστικά,κατέχουν πλεονεκτική θέση στην μάχη,και στην κρίσιμη στιγμή,όταν ο εχθρικός ξιφομάχος σύρει το ξίφος,με ένα φονικό πλήγμα αφαιρούν κάθε δυνατότητα αντίδρασης στον αντίπαλο.Είναι απαραίτητο μέλος σε μια ομάδα για μάχη εξ αποστάσεως.