Για αρχάρ.

Πώς να κάνετε αστρολογία

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Πώς να κάνετε αστρολογία


Η αστρολογία είναι πολύ σημαντική. Το καλύτερο είναι να εμφανιστούν συνεχόμενα 3 ή 4 σφαίρες μοίρας και μετά να ξανακάνετε αστρολογία. Συνήθως εμφανίζονται μωβ σφαίρες,διαφορετικά είστε απλά πολύ άτυχοι.

 

Το πρώτο επίπεδο της αστρολογίας είναι το αστρικό πνεύμα,για το οποίο δεν υπάρχει όριο. Κάθε φορά που φτάνετε σε νέο επίπεδο,αυξάνεται η πιθανότητα να εμφανιστεί μεγαλύτερου επιπέδου σφαίρα.Όταν εμφανιστεί το θεϊκό άστρο για τέταρτη φορά,μην βιαστείτε να το πατήσετε.Εκείνη την στιγμή πρέπει να σταματήσετε και να κάνετε υπομονή.Περιμένετε να ανάψουν πρώτα οι προηγούμενες 4 και μετά πατήστε το θεϊκό άστρο,συνήθως έχει καλό αποτέλεσμα.

 

Σε συγκεκριμένες περιόδους η αστρολογία είναι αποδοτικότερη,κάθε ώρα μεταξύ του έκτου και δέκατου λεπτού。Σε αυτό το διάστημα η αστρική τύχη είναι εξαιρετικά καλή,εμφανίζεται συχνά θεϊκό άστρο.

 

Ο παίκτης μπορεί να πουλήσει τις πράσινες και γκρι σφαίρες και ακόμα μέρος των μπλε.Αν πατώντας πάνω από δέκα φορές βρίσκεστε ακόμα μεταξύ του πρώτου και δεύτερου επιπέδου , τότε καλύτερα να περιμένετε λίγο,πουλήστε τις σφαίρες που δεν χρειάζεστε  ή ανεβάστε το επίπεδο αυτών που έχετε ήδη. Μετά προσπαθήστε πάλι.