Για αρχάρ.

Πώς να αποκτήσετε μεγάλη ποσότητα διαμαντιών

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Πώς να αποκτήσετε μεγάλη ποσότητα διαμαντιών


Στο Legend Online δεν μπορείτε να κάνετε απευθείας συναλλαγές, αλλά τουλάχιστον άνοιξε η λειτουργία της αγοράς. Παρακάτω θα σας δείξω πώς να αποκτήσετε μεγάλη ποσότητα διαμαντιών για να εξασφαλίσετε τις αγορές σας.


Καταρχάς αν παίζετε σε νέα περιοχή, τότε συγχαρητήρια, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά διαμάντια! Σε μια καινούργια περιοχή τι είναι αυτό που χρειάζονται όλοι; Λίθους μαγικών κρυστάλλων πρώτου και δεύτερου επιπέδου. Την στιγμή που θα εμφανιστούν, μη διστάσετε, πουλήστε τους χωρίς σκέψη στην αγορά, γιατί μετά από ένα διάστημα δεν θα ενδιαφέρεται κανείς να τους αγοράσει, επομένως πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία και να πουλήσετε,αρκεί που το επίπεδό σας αυξάνεται πιο γρήγορα από των υπόλοιπων και οι λίθοι μαγικών κρυστάλλων δεν θα λείψουν,παρότι δεν μπορείτε να κερδίσετε πολλά διαμάντια,θα σας δώσει πολύ μεγάλη βοήθεια.

 

Έχοντας αυτό το ποσό, τι πρέπει να κάνουμε μετά;Πρέπει να θυμάσαι ότι τα χρήματα που βάζεις στην άκρη δεν θα αποφέρουν όφελος, πρέπει να επενδυθούν άμεσα,εγώ προσωπικά προτείνω να αγοράσετε με τα διαμάντια που διαθέτε κλειδιά λαβύρινθου,είναι πολύ χρήσιμα!Στην αρχή κοστίζουν 5 διαμάντια το ένα, μετά κοστίζουν σταθερά γύρω στα 16,μερικές φορές πάνω δηλαδή,επομένως αγοράστε όλα τα κλειδιά, όσα βρείτε στην αγορά και μετά πουλήστε τα με καλό κέρδος.Επίσης πάντα πρέπει να ρίχνετε καμιά ματιά στην αγορά, πολλές φορές θα πετύχετε αφελείς που δεν ξέρουν τις τιμές και πουλάνε πολύτιμα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές,π.χ.:οι κρύσταλλοι ψυχής κοστίζουν 1,2 ο ένας, κάποιοι τους πουλάνε 0,5! Μόλις δείτε κανένα τέτοιο αγοράστε αμέσως!

 

Ακόμα, προτείνω να φτιάξετε μερικούς μικρότερους λογαριασμούς και τα αντικείμενα που κερδίζουν οι χαρακτήρες αυτών να τα πουλάτε φτηνά στον χαρακτήρα του κύριου λογαριασμού.Συνήθως ένας μικρός λογαριασμός μπορεί να βγάζει άνετα τουλάχιστον 20 διαμάντια την μέρα, οπότε με πολλούς μικρούς λογαριασμούς θα βγάζετε πάρα πολλά. Θα είναι ένα καλό κέρδος, αν βέβαια δεν βαριέστε.Αν πιστεύετε ότι οι μικροί λογαριασμοί σας τρώνε πολύ χρόνο, τότε μπορείτε να μην φτιάξετε,αρκεί να έχετε το νου σας στην αγορά, πάλι μπορείτε να κερδίσετε διαμάντια. Εγώ πάλι θεωρώ ότι είναι καλύτερο να έχετε μικρούς λογαριασμούς, γιατί μπορούν να δώσουν και χρυσό στον μεγάλο!