Για αρχάρ.

Πώς να βγάλετε χρυσό

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

Πώς να βγάλετε χρυσό


Κάθημερινά στο Legend Online, ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των παικτών είναι πώς θα αποκτήσουν χρυσό,γιατί έχει άμεση σχέση με την αύξηση της μαχητικότητας.Έχω δύο καλούς και εύκολους τρόπους:


1、Λογαριασμός χαμηλότερου επιπέδου (αυτός είναι ο αποδοτικότεροςτρόπος)

Κάθε περιοχή έχει πάντα ορισμένους παίκτες οι οποίοι για δικούς τους λόγους δεν έχουν χρόνο να παίξουν για μικρό ή μεγάλο διάστημα.Φτιάξε έναν λογαριασμό με χαρακτήρα επιπέδου περίπου σαν το δικό σου.Κάθε μέρα εισπράξτε φόρους,καταλάβετε ορυχεία,λάβετε μέρος στο αφεντικό του κόσμου.Κάθε μέρα ο μικρός λογαριασμός έχει εισόδημα πάνω από 1 εκατομύριο (καμιά φορά παραπάνω),το 10% από αυτά μπορεί να μπει στην τσέπη σας. Τα χρήματα που δεν έχουν λεηλατηθεί μπορούν να μαζευτούν.Πρέπει να βάλετε τον χαρακτήρα του μικρού λογαριασμού σε ασφαλή κόσμο του χάρτη ή να χρησιμοποιήσετε κάρτα αποφυγής μάχης, ώστε να μην διευκολύνετε άλλους!


2、Κλοπή φάρμας (κάπως αδέξια μέθοδος,αλλά το κέρδος δεν είναι και λίγο)

Ο αριθμός κλοπών έχει όριο κάθε μέρα,επομένως και η κλοπή σοδειάς θέλει κόλπο,πρέπει να κλέβετε μόνο τις ακριβές σοδειές 12 ωρών.

Το να στηρίζεστε στην μνήμη μόνο δεν φτάνει,πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τις ώρες ωρίμανσης των καλλιεργειών!Κλέψτε ό,τι χρειάζεστε από κρυστάλλους,χρυσό κτλ.