Για αρχάρ.

Απόκτηση μαχητικού πνεύματος στο Legend Online

Χρόνος δημοσίευσης: 2014-09-12

 Τρόπος απόκτησης μαχητικού πνεύματος στο Legend Online


1、Αφεντικό του κόσμου.Η δραστηριότητα του αφεντικού του κόσμου είναι κάθε μέρα στις 11.00,16.00 και 22.00.Όσο μεγαλύτερα πλήγματα καταφέρνετε στον αρχηγό του κόσμου τόσο περισσότερο χρυσό και μαχητικό πνεύμα λαμβάνετε,η αποκτούμενη ποσότητα αντιστοιχεί στο 10% του πλήγματος.Παράλληλα,οι τρεις πρώτοι στην κατάταξη λαμβάνουν βραβεία. Αν το σύνολο των τραυμάτων στον αρχηγό της πίστας φτάσει το 1%,μπορείτε να λάβετε βραβείο γενναίου,50000 χρυσό,50000 μαχητικό πνεύμα. Είναι μία από τις κύριες πηγές μαχητικού πνεύματος.


2、Τέρατα εξωτερικού πόλης. Νικώντας τέρατα στο εξωτερικό της πόλης μπορείτε να λάβετε μαργαριτάρι μαχητικού πνεύματος.1 μαργαρητάρι μαχητικού πνεύματος =1000 μαχητικό πνεύμα. Η αναμέτρηση με τέρατα στο εξωτερικό της πόλης είναι μία από τις κύριες πηγές μαχητικού πνεύματος.


3、Στρατιώτες. Ο παίκτης μπορεί να στρατολογήσει στρατιώτες δαπανώντας χρυσό. Μόλις οι στρατιώτες πεθάνουν, αυξάνεται το μαχητικό πνεύμα του παίκτη.


4、Μάχη. Σε κάθε μάχη πάντα θα λαμβάνετε καθορισμένη ποσότητα μαχητικού πνεύματος. Όταν τελειώσει η σωματική δύναμη δεν θα έχετε όφελος. Όσο μεγαλύτερο το επίπεδο της μάχης τόσο περισσότερο μαχητικό πνεύμα αποκτάτε.


5、Ομαδική εκστρατεία. Σε ομαδική εκστρατεία μπορείτε να λάβετε καθορισμένη ποσότητα μαχητικού πνεύματος.


6、Φάρμα. Στην φάρμα μπορείτε να φυτέψετε διάφορες καλλιέργειες,μεταξύ των οποίων ο καρπός της ψυχής του δράκου 12 ωρών,ο καρπός μαγικού πνεύματος 4 ωρών και ο καρπός πνεύματος μάχης 1 ώρας αποφέρουν μαχητικό πνεύμα. Όσο μεγαλύτερο το επίπεδο των σπόρων τόσο περισσότερο μαχητικό πνεύμα αποκτάτε. Μπορείτε να αγοράσετε σπόρους μαχητικού πνεύματος και στο κατάστημα απόκρυφων,στο κατάστημα απόκρυφων μπορεί να εμφανιστούν μετά από ανανέωση,ανανέωση γίνεται κάθε 4 ώρες. Κάθε φορά εμφανίζονται 4 είδη αντικειμένων. Μπορεί να γίνει με χρήση VIP νομισμάτων. Ακόμα μπορείτε να κλέψετε μαχητικό πνεύμα από τις καλλιέργειες άλλων παικτών,ο καθημερινός αριθμός κλοπών είναι περιορισμένος. Μόλις ο αριθμός κλοπών φτάσει στο ανώτατο όριο δεν θα μπορείτε να κλέψετε.


7、Συγκέντρωση πνεύματος. Η συγκέντρωση πνεύματος χρειάζεται διαμάντια,κάθε φορά δαπανούνται δύο διαμάντια,το όριο ημέρας είναι 20 φορές,όταν το επίπεδο vip αυξηθεί το ανώτατο όριο φορών θα είναι 100 φορές. Προτείνω κάθε μέρα μία φορά. Η συγκέντρωση ψυχής έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό,όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο του ήρωα τόσο μεγαλύτερο το όφελος. Ο αριθμός συγκέντρωσης ψυχής ανανεώνεται κάθε μέρα στις 5 το πρωί.


8、Ευλογία τάγματος. Κτήριο τάγματος: βωμός. Κάθε μέρα υπάρχει καθορισμένος αριθμός φορών. Ο αριθμός είναι ανάλογος του επιπέδου του τάγματος. Μετά από κάθε αναβάθμιση ο αριθμός αυξάνεται κατά 3 φορές. Με την ευλογία υπάρχει πιθανότητα να λάβετε μαχητικό πνεύμα. Η ευλογία τάγματος απαιτεί δαπάνη εισφοράς στο τάγμα,κάθε φορά 20 βαθμών.


9、Ατομική πρόκληση. Έχετε ευκαιρία να λάβετε καθορισμένη ποσότητα μαχητικού πνεύματος.


Προσοχή:Το παραπάνω κείμενο είναι άποψη του παίκτη(ενδεικτικά μόνο),δεν είναι επίσημη θέση της εταιρείας.